Let it find you.

SERENDIPITY

The effect by which one

accidentally stumbles upon

something truly wonderful,

especially by looking for

something completely unrelevant.

Välkommen hit!

Så roligt att DU är här! Välkommen till PhotoArt studio som ligger  i Hörby, nästan strax utanför Lund. Om du läser det här så undrar du säkert vem jag är.

Jag har inte alltid varit fotograf. Allt började för snart tretton år sedan när min äldsta son kom till världen. Jag blev kär från första ögonkastet i den lilla skrynkliga personen. Samtidigt delade min kärleken plats med förtvivlan och sorg för ett par dagar senare fick vi reda på att vårt barn föddes med en diagnos som kallas för akondroplasi. Men det gjorde inget för han var vår och helt alldeles underbar i våra ögon! Han växte saktare men utvecklades som de flesta barn och jag ville dokumentera alla milstolpar! Min kamera var alltid nära till hands.

Under de tretton åren har jag inte bara växt som mamma men även som fotograf. Tack vore min kamera har jag träffat många underbara människor som satte djupa spår inom mig. Vissa har  blivit mina vänner, andra har lärt mig något viktigt om mig själv och hur vi människor fungerar, och alla de jag har träffat har jag blivit inspirerad av, på ett eller annat sätt. Alla dessa fina familjer, alla underbara barn, både stora och små. Och de allra yngsta förstås! Jag är så tacksam att jag fått hjälpa så många familjer att leva med ögonblicken som! 

Jag hoppas att vi också kommer att ses, DU och jag, och att jag får lov att skapa de vackraste bilderna på ditt lilla hjärta. Så vänta inte längre! Skriv till mig istället och låt mig berätta början av din kärleks historia.

Varmt välkommen till PhotoArt Studio! 

KONTAKTA MIG