Vad kostar en fotografering?

För att boka en fotografering hos PhotoArt Studio betalar du serviceavgift på 950kr. I priset ingår en konsultation någon vecka innan fotograferingen - antingen via email, telefon eller på plats. Fotograferingen ingår också så klart samt lån av rekvisita i studion och ett bildvisningsmöte ca 1-2 veckor efter fotograferingstillfället där ni väljer vilka bilder ni önskar beställa.

Eftersom jag erbjuder helhetsservice så hos mig har du möjlighet att välja  mellan klassiska inramade förstoringar med matt laminerad yta och moderna Photoblocks/Art Plates som är tillverkade för hand av skickliga fotokonstnärer.

Är du som jag och har svårt att välja bort bilder så finns det fotoböcker - antingen med ditt favoritfoto på omslaget eller en lite lyxigare variant med ett hårt omslag i linnetyg. Böckerna designar jag själv och du kommer att få se resultatet innan boken skickas till print.

Och, om du vill köpa förstoringar till mor- och farföräldrar så hjälper jag dig också så klart! 

Prisexempel – fotoprodukter

Vanliga printar från 300kr

Inramade bilder från 1750kr 

Tavlor på trä från 1800kr

Album från 2600kr

En fullständig prislista skickas vid förfrågan.

Alla fotoprodukter som PhotoArt Studio erbjuder framställs av branchen duktigaste fotokonstnärer/hantverkare. Jag erbjuder min kunskap och erfarenhet och hjälper dig att välja de produkter som du kan visa upp i ditt hem med stolthet.