Gravidfotografering på stranden i Skanör {Malmö nyföddfotograf}

För mig som fotograf är ljuset viktigt. Vi hade bokat Ewa gravidfotografering i det finaste kvällsljuset  på stranden i Skanör.

Jag hade träffat Ewa via Facebook. Vi hade en gemensamt vän. Jag kände även till Ewas fantastiska skapelser – tårtor hon hade gjort och visat på sin Facebook sida – Tårthimlen. Hon är en riktigt konstnär alltså! Vi började chatta någon dag och då upptäckte vi båda att det fanns mer som vi hade gemensamt, bl.a. kärlek till fotografi. Förra året beställde jag en födelsedagstårta av Ewa och det var den häftigaste tårtan jag hade någonsin sett! När jag hämtade ut min beställning tänkte jag att jag skulle vilja fotografera henne någon gång, kanske tillsammans med hennes söta dotter? Ewa älskade denna idé men, som det ofta händer, livet kom emellan och det hände inget mer. I april 2015 fick jag ett meddelande av Ewa på Facebook. Hon sa att hon ville boka en nyföddfotografering. Världens roligaste nyhet! Och det blev ett perfekt tillfälle att planera hennes gravidfotografering! Ewa och hennes familj bor i Malmö så vi kom överens om en session vid havet. Tänk er en sensommarkväll, solnedgång, finaste ljuset man kan tänka sig som fotograf! Det tog flera veckor för oss att planera allt till minsta detalj (men det fanns så klart rum för det oförutsedda med).

Och då kom äntligen den dagen i augusti då jag kom till henne och tillsammans med hennes man och dotter åkte vi till en liten sandstrand i Skanör, som ligger nära Malmö. Stranden var helt tom på människor vilket vi tyckte var perfekt. Allt blev som vi hade hoppats på, förutom en sak – de största och ondaste myggorna som hade sitt gömställe precis där vi valde att ta familjefoton! Ewa var tapper och stod emot myggornas attack som en riktigt hjälte! Och vilka bilder det blev! Fotograferingen tog ca 3 timmar och hon var alldeles perfekt att fota! Hon strålade ut glädje och lyckan och vi tog många fina foton på hennes fina mage.

Någon vecka senare fick jag reda på att den lilla babyn i Ewas mage visade sig att vara en liten pojke så nu  väntar vi på hans ankomst!

 

vacker-mamma fotografering - gravid- mage- babyfotograf skåne - babyfotograf- lunden kvinna-gravid mage- på stranden i solnedgångenen sensuell bild på en gravid kvinna på strandenen kvinna i väntans tider en vacker kväll på strandenen gravid i solnedgången på strandenen vacker gravid kvinna på strandenen gravid tjej i blå känninggravidfotografering-fotograf skanör-babyfotografering-lund fotograf-skånefotograf-babyfotogravidfotografering - gravid- mage- babyfotograf skåne - babyfotograf- lundbabyfotograf -mamma-gravid mage- gravidmage-babyfotograf-baby fotografering - lund- skånefotograf-skåne fotograf

mamma, pappa och dotter på stranden

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *