Någon vecka efter fotograferingen kommer vi att träffas i studion igen och tillsammans gå genom era bilder. Ni får möjlighet att beställa fina förstoringar på plats och jag finns där för er om ni behöver guidning eller mer info om alla vackra fotoprodukter.

Något vackert för dina väggar

För mig är bilden färdig efter att den förstorats upp, ramats in och sätts upp på väggen i ditt hem för att vitna om ögoblicken som annars hade obemärkta försvunnit från minnet. 

Jag vill ge dig möjlighet att spara dessa minnen på ett vackert sätt för att du ska kunna njuta av de bilder som du vill bevara för resten av livet.

Och för att göra livet lite enklare för just dig så erbjuder jag dig möjlighet att hämta en färdig produkt så du sparar tid och kan göra något annat roligt istället! 

Photoblocks

Vackra träplattor som tillverkas för hand i Nederländerna. Tavlorna som framställs med stor omsorg gör att dina bilder blir levande konstverk. Photoblocks går att beställa i ett antal olika storlekar.

Pris: fr. 1800kr

Art Plates

Art Plates är ett stillrent alternativ till Photoblocks. Bilden är laminerad och monterad på en 18mm träplatta. Art Plates kommer med en färdig upphängningsanordning och går att beställa med raka-eller rundade hörn.

Pris: fr.2250kr

Inramningar

Klassiska inramningar med fina träramar i vit eller svart framhäver dina bilder på ett vackert sätt. Förstoringar lamineras och monteras på en kraftig kartong innan de sätts i ramar. Laminatet är tunn film som skyddar mot UV-ljus och gör att du slipper reflexer - bilden har en vacker matt yta och den enkla ramen ger dina fotografier tidlös karaktär.

Pris: fr.1950kr

För att bläddra i tillsammans med familjen

Hur ofta brukar du titta du på de bilder som du sparat på din dator? Visst blir det en helt annan känsla att sitta ned tillsammans med en fotobok och bläddra? Både du och dina barn kommer verkligen att uppskatta att hålla i ett vackert album när ni tittar på era fotografier om och om igen. (Kanske ännu mer många år senare när hårddisken riskerar ha kraschat och alla digitala filer kan ha försvunnit!)

PhotoArt Studio erbjuder två varianter: en enklare fotobok med bildomslag eller den mer exklusiva - en vacker bok med kraftiga blad och linnetyg i din valda färg. 

Alla album designas av mig personligen, så det går utmärkt att lägga till personlig information i vacker text, så som ditt barns födelsevikt, datum eller kanske ett citat som betyder mycket.

Basic

Ett bra alternativ för dig som vill ha en enklare fotobok för dina bilder. Till bokens omslag väljer du själv en bild. 13 uppslag à 2 sidor ingår i grundpriset, men du kan lägga till fler för 250 kr per uppslag. I boken som är 19 x 19 cm finns det plats för ca 24 bilder. Bokens blad är av något tunnare kvalitet än bladen i vår dyrare variant Exclusive.

Bokens pris: från 2600 kr

Exclusive

Exclusive är en bok av gedigen kvalitet med 2 mm tjocka blad och ett vackert linneomslag. Den tål mer så att du kan bläddra i den många gånger tillsammans med dina små. Bokens konstruktion, så kallad flat lay, tillåter boken att öppnas helt och hållet, vilket gör att det går att fylla ett uppslag med en enda bild. I boken med 10 uppslag finns det plats för upp till 20 bilder.

Pris: från 2900 kr
Extra uppslag: 290 kr per uppslag
Tillval: en matchande linnebox från 150 kr

Digitalt

Digitala filer till nedladning

Att spara bilder digitalt är för många värdefullt och därför vill många kunder ha den möjligheten. Hos mig får du köpa digitala bilder från din fotografering antingen som ett tillval till rabatterat pris när du beställer någon av mina fotoprodukter eller i paket om du endast vill ha dina bilder i digitalt format.

Pris: från 1500 kr