PhotoArt Studio nyföddfotograf Lund Hörby Malmö Kristianstad Skåne Barnfotograf Barnfoto och Babyfoto Lund, Eslöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Malmö, Ystad » ©2017 PhotoArt Studio Nyföddfotograf Lund Malmö Kristianstad Skåne barnfotograf Malmö barnfoto och babyfoto Kävlinge, Ystad, Sjöbo

Nyföddfotografering – nyföddfoto-Lund | babyfotograf i Skåne

babyporträtt

vaken bebis med mycket hår

Nyföddfotografering är en unik fotografering av den nya människan under de första dagarna i hennes liv.

När jag fotograferar späddbarn har de hunnit bli ett par dagar gamla. Mitt mål som fotograf är att fånga på bild det som är så unikt den första tiden efter barnet är fött. De är fortfarande väldigt flexibla i sina leder efter att ha legat i mammas mage, de sover mycket och ser ut som små gosiga bollar. De är så här små bara under en kort period i början av sitt liv och  det är något som jag tycker är väldigt speciellt och därför är den tiden värd att minnas.

För mig är nyföddfotografering en vacker upplevelse som handlar framför allt om att fånga på bild den lilla bebisens egenskaper på ett fridfullt och smakfullt sätt. Det är också en konstnärlig process – i mitt bildskapande vill jag framför allt fokusera på den nya familjen men även skapa konst genom rätt val av färger, rekvisita och ljus. I studion har jag allt som vi behöver till en fotografering så det enda du behöver att tänka på är att under de 3 timmarna jag ska fotografera ditt nyfödda barn du kommer att kunna koppla av, ta en kopp te eller kaffe och njuta av stunden! Det brukar spelas upp lugn avslappnande musik i bakgrunden och stämningen är lugn och mysig.

Under fotograferingen brukar vi ta pauser för amning och blöjbyte, och det finns också tillgång till en pentry om du behöver låna en mikrougn.

Den bästa tid för att boka ditt barns nyföddfotografering är när bebben ligger i din mage så hör av dig i god tid så att du inte missar den unika chansen att få vackra babyporträtt på ditt nyfödda barn.

Är din bebis redan ute? Hör av dig i alla fall, jag har en stor erfarenhet av att fotografera barn i alla åldrar!

tvillingar-nyföddfotografering

 Jag är nyföddfotograf vars specialité är unika och vackra babybilder Hos mig bokar du även barnfotografering och familjefotografering såväl i studio som utomhus.   Jag har en studio i Hörby, ca 30 km från Lund.

KONTAKTA  MIG

Välkomna till PhotoArt Studio i Hörby, en stenkast från Lund och Malmö

PhotoArt Studio är en specialiserad nyföddfotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

 

A R K I V