Bakom kameran {babyfotograf och barnfotograf i Skåne}

Hej och välkomna till min lilla hörnan på webben! Jag heter Agnieszka, är mamma till två pojkar och delar mitt liv med en fantastisk man.  När jag, år 2008, köpte min första systemkamera hade jag inte förväntat mig att min fotointresse kommer att  bli mitt yrke. Idag brukar jag kalla mig porträttfotograf med inriktning på babyfoto och barnfoto. Sedan ett år tillbaka har jag min egen studio i Hörby, mitt i Skåne.

babyfotograf från Hörby

Det bästa jag vet är att fotografera bebisar, de alldeles nya perfekta människor – de vet inte själva något om världen men för sina föräldrar har de just blivit det – en hel värld! Jag tycker att det är väldigt speciellt, nästan magiskt,  med att få vara med om de ögonblicken och bevittna kärleken mellan föräldrar och deras nya familjemedlem! Och jag får äran att få tiden att stanna med hjälp av min kamera och skapa minnen för familjerna från tiden då barnen var så  små.

Jag har haft turen att få lära mig från branschens bästa – den australiensiska nyföddfotografen Kelly Brown från Little Pieces Photography, samt två superduktiga newbornfotografer – Erin Tole och min första “photographer-crush” Rachel Vanoven. I våras har jag även träffat underbara Minna Burgess från Australien och gått hennes workshop i Moment Design vid nyföddsessioner. 2017  kommer en annan otroligt duktig nyföddfotograf från USA till Sverige – Amy McDaniel från Dewdrops Photo och jag kommer att ha äran att vara värdinna för hennes fantastiska workshop.

Förutom fotografi klappar mitt hjärta lite extra varje gång jag får möjlighet att resa. Då fotograferar jag lite extra också så klart!

Ni som har fått träffa mig vet att jag är en perfektionist och strävar alltid för att ge det bästa av mig själv och det jag gör. Det gör att jag ställer höga krav på mig själv i mitt arbete som fotograf. Jag vill kunna ge mina kunder den finaste upplevelsen och de bästa fotografierna som de kan vara stolta över i många år framöver!

Jag är medlem i SFG (Svenska Fotogruppen) och vann Guld i kategori Barn, fick silverpoäng i kategori Porträtt samt kom trea i hela tävlingen i den stora SM i Porträtt i september i år (2016). Jag har även fått en diplom som European Professional Photographer. Den europeiska examen syftar till att erkänna kompetens och en professionell standard för fotografer i Europa.

För att boka en fotografering hos mig skicka gärna ett meddelande via kontaktformulär. Jag ser fram emot att tillsammans med dig och din familj kunna skapa fina minnen. Varmt välkomna!

Lund-barnfotograf

Laila Villebeck (Silver), Åsa Deleau-Wiklund (Guld), och Agnieszka Tünnissen (Brons)

fotograf: Erik Hellquist

BOKA EN FOTOGRAFERING

PhotoArt Studio är en specialiserad gravid-, nyfödd-, baby– och familjefotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

I n s t a g r a m
F a c e b o o k