PhotoArt Studio nyföddfotograf Lund Hörby Malmö Kristianstad Skåne Barnfotograf Barnfoto och Babyfoto Lund, Eslöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Malmö, Ystad » ©2017 PhotoArt Studio Nyföddfotograf Lund Malmö Kristianstad Skåne barnfotograf Malmö barnfoto och babyfoto Kävlinge, Ystad, Sjöbo

nyfodd fotografering

ATT FOTOGRAFERA NYFÖDDA I LUND MALMÖ, NYFÖDDFOTOGRAF I SKÅNE

PhotoArt Studio i Hörby nära Lund Malmö Kristianstad erbjuder professionella tjänster i nyföddfotografering i Skåne. Erfarenhet och gediget kunskap från flera internationella kurser med branschens bästa nyföddfotografer, från bl a Australien och USA, ger mina kunder trygghet när de lämnar sin finaste skatt för att jag ska kunna föreviga dem just när de är så unga som 5-14 dagar gamla. Det som gör nyföddfotografering så speciell är att bebisarna är bara sådär pyttesmå en försvinnande kort tid. Det är väldigt unikt att få fånga och bevara  minnen från den här tiden, underbara bilder som varje förälder skulle värdesätta. Tänk att jag kan stanna tiden och frysa ögonblicken med min kamera! Den bild du håller i handen idag kommer ditt barns barnbarn att kunna titta på, någon gång i framtiden. Tänk vilken länk tillbaka i tiden som vi skapar tillsammans!

 

OM NYFÖDDFOTOGRAFERING

Den bästa tiden för en nyföddfotografering är när ditt barn är mellan 5-12 dagar. Boka gärna så tidigt som i den andra trimestern under din graviditet. Ju tidigare nyföddfotografering sker desto större chans på att fotograferingen blir lyckad.  Efter att ditt barn hunnit bli 14 dagar gammalt blir det svårare att få hen att sova och ligga bekvämt i naturligt ihopkrupna positioner, så som de legat i magen.

För att boka din session kan du kontakta mig redan under din graviditet. Med ditt beräknande datum gör vi en preliminär bokning som vi sedan justerar när bebisen kikat ut. En nyföddfotografering tar mellan 2-4 timmar och jag bokar dessa sessioner på förmiddagen. Jag är väldigt ödmjuk och tacksam över förtroendet att få fånga dessa ögonblick åt mina kunder.

Nyföddfotografering brukar ta mellan 2-3 timmar men allt beror på hur bra ditt barn “samarbetar” (om hen sover, är nöjd, osv). Jag brukar alltid ge den tid som krävs för bästa resultat. Jag ser bland annat till att det finns tillräckligt med tid för blöjbyte, extra måltid och mys med mamman/pappan. Alla bebisar är olika, vissa sover sig genom sin nyföddsession, andra behöver tröstas hela tiden eller äta ofta. Din fotografering kommer att bli den enda nyföddfotografering jag bokar den dagen just för att erbjuda en avslappnad och trivsam stund för dig och ditt barn. För mer information om hur nyföddfotografering brukar gå till följ denna länk .

 

fotografering nyfödd-nyföddfotograf Lund Malmö SkånePINIMAGE

Kontakta mig 

Varmt välkommen!

B L O G G I N L Ä G G