babyporträtt - en sovande bebis- nyföddfotografering

  [Babyporträtt på ditt lilla nyfödda barn blir något alldeles speciellt om det görs på ett vackert sätt. Jag rekommenderar att man bokar nyföddfotografering under graviditeten.]

  Efter att du har gått och väntat i nio månader på det lilla miraklet så är hon (eller han) äntligen här! Du håller din fina bebis i famnen och kan inte riktigt fatta att du har blivit förälder till det lilla underverket. Man kan tillbringa timmar på att bara titta på den lilla söta näsan, de små fingrarna och gosiga bebisfötter! Och doften! Det finns nog inget annan som kan slå den…

  Man kan bli lätt överväldigad med all den kärleken som man som förälder känner för en person som man precis träffat. För visst känns det otroligt att så starkt band finns redan mellan dig och din nyfödda bebis från första ögonblicket ni mötts?

  dsc_9805

  Men de växer så fort, förändras med varje dag som går. Man hinner inte riktigt att ta in allt innan det händer något nytt i deras utveckling – de får sin första tand, eller lyckas med att rulla från rygg till mage, eller sitta utan stöd! Precis, det händer grejer hela tiden!  Och vi vill ju minnas de stunderna! Bevara dessa minnen under ögonlocken för snart blir de stora, börjar förskolan eller kör sin första bil! Det är därför jag har bestämt mig för att bli babyfotograf – jag vill  dokumentera denna speciella tid för dig, för ditt barn och kanske ditt barns barnbarn….

  När jag fotograferar späddbarn har de hunnit bli ett par dagar gamla. Mitt mål som fotograf är att fånga på bild det som är så unikt den första tiden efter barnet är fött. De är fortfarande väldigt flexibla i sina leder efter att ha legat i mammas mage, de sover mycket och ser ut som små gosiga bollar. De är så här små bara under en kort period i början av sitt liv  och  det är något som jag tycker är väldigt speciellt och därför är den tiden värd att minnas.

  För mig är babyporträtt- skapande en vacker upplevelse som handlar framför allt om att fånga på bild den lilla bebisen och hennes egenskaper på ett fridfullt och smakfullt sätt. Det är också en konstnärlig process – i mitt bildskapande vill jag framför allt fokusera på den nya familjen men även skapa konst genom rätt val av färger, rekvisita och ljus. I studion har jag allt som vi behöver till en fotografering så det enda du behöver att tänka på är att under de 3 timmarna jag ska fotografera ditt nyfödda barn du kommer att kunna koppla av, ta en kopp te eller kaffe och njuta av stunden! Det brukar spelas upp lugn avslappnande musik i bakgrunden och stämningen är lugn och mysig.

  Under fotograferingen brukar vi ta pauser för amning och blöjbyte, och det finns också tillgång till en pentry om du behöver låna en mikrougn.

  Den bästa tid för att boka ditt barns nyföddfotografering är när bebben ligger i din mage så hör av dig i god tid så att du inte missar den unika chansen att få vackra babyporträtt på ditt nyfödda barn.

  babyfotografering-Skåne

  Är din bebis redan ute? Hör av dig i alla fall, jag har en stor erfarenhet av att fotografera barn i alla åldrar!

   Jag är nyföddfotograf vars specialité är unika och vackra babyporträtt. Hos mig bokar du även barnfotografering och familjefotografering såväl i studio som utomhus.   Jag har en studio i Hörby, ca 30 km från Lund.

  KONTAKTA  MIG

  Välkomna till PhotoArt Studio i Hörby!

  BOKA DIN FOTOGRAFERING 

  PhotoArt Studio är en specialiserad gravid-, nyfödd-, baby– och familjefotograf i Hörby, Skåne. PhotoArt Studio erbjuder även konstnärliga barnporträtt. Medlem i SFG och certiferad European Photographer

  share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend

  Igår träffade jag ännu en söt liten nyfödd, 13 dagars gamla Hollie, som kom till studion tillsammans med sina föräldrar och storasystrar Nea och Aleyna. Så fin familj! Hollie sov sig genom fotograferingen och var en underbar modell. Denna gången ville jag inte använda mycket rekvisita utan fokusera helt och hållet på bebisen. Vi passade också på att fotografera hela familjen och de två äldre flickorna. Ärligt talat så är det omöjligt för mig att välja min favoritbild denna gången. Vilken tycker ni bäst om? Några av foton från fotograferingen kommer att prydda väggarna på den nyöppnade BVC och mödravårdcentralen Spartakliniken i Lund. Ett stort tack till Hollies föräldrar som ställt upp som modeller.

  en svartvit porträtt av en sovande bebis

  nyföddfotograf-skåne

  en sovande bebis

  bebis som sover

  nyföddfotografering - lund

  nyföddfotograf i SKånefamiljebild - mamma, pappa och tre barnmamma, pappa och en nyföddTvå flickor posing for a picturebarnporrträtt i studiosystrar kramas och lerbarnporträtt av en liten flicka i en vacker klänningtvå storasystrar med en bebistvå flickor tittar på deras bebissyster syskonporträttDSC_8747en bebis i pappas händer

  share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend

  Äntligen var det dags för glitterfotografering i min studio! Jag hade pysslat fram bakgrunder och rekvisita i 2 dagar och jag tyckte att det blev riktigt fint! Den mysiga hörnan i min studio vill jag behålla tror jag. De stora stjärnorna klippte jag efter en mall som jag laddat ned från internet och skrivit ut. Jag har använt två stora chromoluxarkar, ritat stjärnorna och klippt ut dem och till slut limmade jag två stjärnor ihop med en bit ull inuti för en 3D effekt. Sedan gjorde jag slingor med både stora och små stjärnor och satte upp dem på väggen. Den fina fåtöljen fick jag låna från Emelies Butik – tack så mycket! <3

  I torsdags provfotade jag underbara Amelie mot mina bakgrunder och det var så kul! Idag hade jag en annan liten prinsessa som fick leka hos mig – det var så himla roligt. Alina var lite försiktig i början  men hon tyckte nog om att leka prinsessa, trolla med ett trollspö och äta rosa marshmallows.

  Vi fick  många fina bilder och här nedan kan ni få se ett litet urval från Alinas galleri.

  Vill du boka glitterfotografering till ditt barn? Både flickor och pojkar är välkomna. Jag har dock valt att sätta en åldergräns från 3,5 -4 år . Skicka ett meddelande via kontaktformulär här på sidan. Välkomna!

  glitterfotograferingen flicka i en fin tyllklänning blåser glitteren tjej sitter på golvet och ritar i glitterglittriga händeren flicka i en svart hatt står och leren tjej i en vacker tyllklänning står bredvid ett litet bord och håller i ett trollstaven liten st tjej står och ler och håller i en burk med stjärnoren flicka som trollar DSC_5076
  DSC_5067DSC_5066DSC_5077DSC_5079DSC_5047DSC_5044glitterfotograferingDSC_5027DSC_5026DSC_5024DSC_5022

  share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend

  För ett par veckor sedan föddes en idé av en drömlik barnfotografering. Hur kom jag på detta? Ni som följer mig på Facebook minns kanske Melvin och min auktion som jag lade ut i december – de som ville kunde lägga ett bud, bidra till forskningen som kan hjälpa barn och vuxna med SMA (Spinal Muskelatrofi) och vinna en barnfotografering hos mig. jag  blev så överraskad att det blev så många som var så generösa och två veckor senare har vi samlat 6300kr! Vinnaren blev Ewa (kolla hennes superläckra FB sida “Tårthimlen“) och som tack ville jag komma på något speciellt som jag skulle kunna göra när Ewa skulle komma med sina barn för att hämta ut sitt pris. Sagt och gjort – jag vet att Ewas dotter älskar leka prinsessa så jag fick en idé! Ewa har även en liten pojke som nyss fyllt 1 år som jag fotograferade som nyfödd förra året så det ska bli spännande att få träffa Emil igen <3 Så det blir två fotograferingar och båda ser jag fram emot!

  Men, tillbaka till min idé: Idag har jag varit på posten och hämtat två stora paket innan jag gick  med raska steg till studion. Jag visste vad som fanns i de rosa påsarna – den ena kom från USA och den andra från Australien – och kunde knappt låta bli att slita sönder plasten. Men istället öppnade jag dem lugnt och fint. Jag njöt. Innehållet var helt perfekt och helt över förväntan – de finaste vintage klänningarna jag har någonsin sett!! Så vackra, drömska och unika och kvalité är helt fantastisk!  Jag köpte dem för att fylla på min rekvisitaförråd i studion och trots att investeringen var stor så hoppas jag att det är inte bara jag som älskar dessa underbara design. Känningarna har mycket tyll och spets och väldigt fina detaljer. Jag har avsiktligt valt lite större storlekar så de passar flickor mellan 5 och 10-12 år gamla. Så, ni som har små flickor där hemma som gillar att klä ut sig som prinsessor och som gillar fina kläder – jag tänker att erbjuda er något riktigt, riktigt roligt: ett nytt temafotografering med mina nya rekvisita. Jag har valt att kalla det “Stjärnor, tyll och glitter” och om ni fäller mig denna vecka så får ni ta reda varför det kommer att kallas så. Eller kanske någon kan gissa det redan?

  AGT_1048AGT_1051AGT_1039vintage-klänningAGT_1045AGT_1036AGT_1037AGT_1023AGT_1034vintage tyllklänningarvintage klänningarAGT_0985vintage klänningarvintage klänningarvintage klänningarAGT_0984AGT_0975

  share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend
  I n s t a g r a m
  F a c e b o o k